Pos graduacao gastronomia univali

Program pos gastronomia to projekt sprzedaży kelnerskiej, który umożliwia prowadzenie skutecznej i silnej gospodarki magazynowej restauracji, barów czy ogólnie mówiąc przedsiębiorstw gastronomicznych. Aplikacja ta umieszcza się o dokumenty magazynowe oraz fakty ze sprzedaży.

 

zgrzewarki próżniowePakowarki próżniowe - urządzenia, zgrzewarki, maszyny Polkas

W zależności od charakteru prac możliwa jest dokładna centralizacja wprowadzanych danych, ale również dokładnie w odrębnych lokalach. Bezpośrednio z projektu do domów udzielane są informacje: o produktach, którym może mieć, o organizacji lokalu, oraz o wartościach skupu i zbytu.
Polecając się zebranymi w podstawie danych dokumentami, program wykonuje odpowiednie kalkulacje cen składników potraw, oblicza marże, oraz zapotrzebowanie na materiały.
Dane zorganizowane przez pos gastronomia są podstawą ewidencji cen zakupu produktów gastronomicznych, mówi on oraz jednego sposobu księgowość przedsiębiorstwa gastronomicznego.

Program ma wiele użytecznych funkcji m.in. :

posiada procesor fakturujący,
prezentuje zużycie surowców gastronomicznych na platformie dokumentów magazynowych,
wylicza ceny potraw według rzeczywistych kosztów zakupu składników,
opowiada o przekroczonym stanie magazynu,
opowiada o składnikach brakujących do stworzenia potraw,
prowadzi dziennik pracy każdego kelnera, jego zbyty,
tworzy raporty produkcji dziennej itp.

Niewątpliwą wartością programu pos gastronomia jest szansa synchronizacji komputera i kas fiskalnych, na których rejestrowana jest sprzedaż. Dzięki temu prawdopodobne jest otwarcie, skomputeryzowanego systemu rozliczania począwszy od dostaw surowców aż do sprzedaży gotowych potraw. Program wykorzystuje dwukierunkową komunikację z kasami. Z jednej strony nadaje do walut dane o produktach, kelnerach, z pozostałej strony wiąże z kas fiskalnych dane o sprzedaży potraw, napojów, obrocie całej kasy oraz personelu. Po zaprogramowaniu przez serwis, kasy nie wymagają od obsługi żadnej specjalistycznej wiedzy, a całość wymiany informacji robiona jest w postępowanie automatyczny. Umożliwia realizację zamówień i sprzedaży w niezwykle podatny, a dodatkowo odpowiedni rozwiązanie, za pomocą ekranu dotykowego. Kelnerzy i barmani, przez takie podejście, nie tracą czasu na zbędne czynności, a całą uwagę mogą zgromadzić na obsłudze klienta.