Krajalnica mandolina

Zapraszamy na mojego bloga

Krajalnice stanowią nieodzowny element wyposażenia sklepu, gdzie liczni klienci życzą sobie pokrojenia na plasterki wędliny, czy sera. Równie pomocne są w lokalach, w których korzysta się pracowników w planach konsumpcji. Ma-ga krajalnice są idealne rozwiązanie, gdyż ukazują się szerokim wachlarzem możliwości, jak i umiejętności.

Za pomocą krajalnicy można w forma prosty, bezpieczny, symetryczny oraz bliski pokroić każdy rodzaj materiału. Dużo osób zastanawia się nad tym, jakie wybrać krajalnice ? Warto więc przedstawić kilka propozycji. Do jednych spośród nich pasuje krajalnica ma-ga 310p2. Jest do cięcia wszystkiego rodzaju żywności. Można za jej pomocą pokroić zarówno twarde, jak i miękkie produkty np. wędliny, sery, warzywa, gdyż ma-ga krajalnice są uniwersalne. Jak też łatwe w eksploatacji i założone tak, by zapewniały utrzymanie najwyższych warunków sanitarnych. Różnym gatunkiem jest krajalnica maga 310p. Jest ona określona przede ludziom do krojenia sera. Krojenie podejmuje się grawitacyjnie, lub bez potrzeby dociskania żywności. Lecz stanowi ona płytę dociskową za usługą jakiej można skroić produkt do celu. A więc jest prosta, bo nie pozostawia odpadów. Inny rodzaj stanowią krajalnice maga 612p. Stanowią one oddane do krojenia produktów w zakładach mięsnych, a więcej w innego typie sklepach spożywczych. Można przy jej usługi kroić zarówno produkty miękkie, gdy na przykład pomidory, a i twarde wędliny na plastry o grubości do 28 milimetrów. Unikalna ostrzarka zapewnia utrzymanie wysokich parametrów ostrza noża krojącego. Kolejny rodzaj krajalnic, to krajalnice ma-ga 210pT. które są urządzeniem przeznaczonym do krojenia sera. Uczynione z środków nierdzewnych, jak całe urządzenia tego typu. Dodatkowo nóż, pokrywa noża, płyta oporowa są pokryte teflonem. Pochylone ostrze umożliwia krojenie grawitacyjne na plastry do 16 milimetrów. Najmniejszym wyposażeniem w propozycji jest ma-ga krajalnice 210p. Taki model krajalnic poświęcony jest do zysku w ścisłych sklepach, małej gastronomii, lub firmach cateringowych. Urządzenie sprawdzi się również znakomicie w polach domowych. Plusem jest ograniczona cena, i wysoka klasę produktu.
Obecnie bez tego gatunku urządzeń trudno sobie wyobrazić funkcjonowanie stoisk sklepowych, które oferują wędliny i sery. Jak oraz licznych lokali gastronomicznych, stołówek, i nawet gospodarstw domowych, gdzie krajalnice są również coraz częściej nabywane i stosowane.